perjantai 10. lokakuuta 2008

Perjantai-illan huumaa

Jälleen kerran jouduin puuttuumaan paikallisten "teinien" (13-15v) elämään, oman tytön pynnöstä. 10-12 kakaran porukka oli päättänyt juhlia kaverin 13v päiviä paikallisen piip-kioskin myötäavustuksella. Kyseisellä kioskilla ei varmaan koskaan olla kuultukaan kampanjasta: ÄLÄ VÄLITÄ! Okei, ymmärrän, ettei se ole helppoa aina huomata, jos hakija hakee juomista muille, mutta nyt olisi pitänyt "herätä": Kauppa vieressä,( jossa halvempaa 10m päässä), 3 X 6-pack kaljaa! Siiderit oli jostain toisaalta haettu. Klo 19.30 osa porukasta oli siinä kunnossa, että apua tarvittiin. Alueellamme pyörii kaupunkin avustama AnkkaPartio, joiden toimen kuvaan kuuluu nuoten "vajaakuntoisten" auttaminen kotiin tai selviämis-asemalle. Lopulta tilanne meni siihen, että yksi nuorista alkoi itsetuhoiseksi/ teräsmieheksi ja ajatteli olevansa tarpeeksi vahva autoja vastaan käydyssä taistelussa seisten autotiellä. Ei auttanut muu, kuin hoitaa pojalle lämmin kyyti kotiin suomenlipun värisessä autossa.
Tässä on hieman lisäinfoa http://www.valittajat.fi/

2 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

no jo teillä tapahtuu.
oliko kummilapseni osallisena moisessa puuhassa?

Onneksi edes joku välittää vaikka toiset välittää. (ompa vaikea sanasota).

Toivottavasti nuori herra oppi kyydistään jotain. Ystäväni jätti 17 kesäisen poikansa putkaan kun poliisi soitti että he tuovat junnun kotiin. Ystäväni totesi että ette tuo, pitäkää siellä jos vaikka oppisi jotain ja haki herrasmiehen seuraavana aamuna kotia. Oli kuulemma aika nöyrää poikaa ja todennut että aika karsea paikka tuo putka.

Ninpe kirjoitti...

Ei onneksi ollut :) Oli tällä kertaa porukan järkevänä (+ 3 muuta järkevää). Edellisellä reissulla ollut tyttönen, jota hieman "ravistelin" oli eilen todennut:- "onpas ääliömäisen näköistä touhua." Jippii olisinko saanut edes yhden ajattelemaan OMILLA aivoilla, ei ryhmän aivoilla.