keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Taas meni vapaa päivät


Se olisi ilta-vuoroon lähteminen edessä....ei kauheasti innosta istua bussissa tällä kelillä, huh! Porkkalankadun reissu meni eilen ihan ok, kaveri myönsi syytteet oikeaksi ja todennäköisesti tulee jollain lailla korvatuksi puhelin ja vaivat. Jälleen kerran sitä miettii, miksei Suomalaiset ole tämän enenmpää rasisteja? Syytettyinä varkaudesta (ja ryöstöstä) oli kaksi reilusti tummemman ihonsävyn omaavaa maahanmuuttajaa ja asianomaisina kaksi aivan tavallista Suomalaista nuorta, ei ihme että maahanmuuttaja vastaisuus kasvaa.
Kävimme samalla reissulla Itäkeskuksen Tiimarissa ja siellä saimme ihanaa palvelua Somalialais-syntyiseltä nuorelta naiselta, joten pari (muutama sata) mätää omenaa helposti pilaa koko kuorman :)Onneksi on näitä poikkeuksiakin.

Olin sitten illalla taas hieromassa koiria.... asiakkaan perheellä oli kolme koiraa, joista vain yhden pystyin "kunnolla" hieromaan. Ensin oli Pyreneitten koira ikää n 3v, säkä korkeus 78 cm, narttu, useamman maan muotovalio.... huomasin koiraa tutkiessa, että koiralla oli verta kyljessä, sitä tutkittiin ja huomattiin samalla koiran koko vatsan aluksen ja jalkojen sisäpinnat olivat aivan täynnä pientä ihottumaa, jota koira raapi ja puri vereslihalle, omistaja ei ollut huomannut, (ihmettelen hieman ettei ollut) en suostunut hieromaan, koska ihottuma voi pahentua.
Toisena oli myös Pyreneitten koira, mutta 5 kk ikäinen pentu, jälleen ei hierota, voidaan vain "lääppiä".


Kolmantena mutta ei vähäsempänä perheen pitkäkarvainen mäyräkoira ikää alle 2v, polvet "rikki", jossain vaiheessa koiralla on ollut polvilumpiot poissa paikalta ja sitten ns luutuneet väärään kohtaan, seurauksena se, ettei koira pystynyt suoristamaan polvia kokonaan :( Iloinen ja onneksi kivuton näytti tämä tapaus olevan. Luulisi että kaikki perheen koirat olisivat yhtä tärkeitä, ettei vain jotain muotovaliota tarkasteltaisi ja käytettäisi lääkärissä,vaan kaikkia "hoidettaisiin" yhtä hyvin, jos ne on otettu perheeseen.
Tämäkin valitus johtuu varmaan helteestä, kun vielä keittiössä on makaroni-laatikko uunissa antamassa lämpöä lisää :)
Jatketaan taas, kun toivossa olisi hieman viileämmät kelit.

Ei kommentteja: