perjantai 13. maaliskuuta 2009

Vapaa päivän "törsäilyä"

Lähes 22 vuotta hyvin palvellut sänkymme alkoi olla tiensä päässä, enään ei voi päätyjä kiristää ja natisee tosi paljon. Aloitimme sängyn metsästyksen eilen torstaina. Laitoin hinta katoksi n 250-300euroa. Patjat on meillä noin vuoden vanhat, joten en halua niitä vaihtaa. Puolisi puhisi onnesta, kun kuuli edessä olevasta maratonista :) Ei muuta kuin autoon ja vajaan 2 km matkan päähän. (syy miksi auto oli mukana oli se, että tarvittaessa saamme tuotua uuden sänkymme kotiin) Ensin kodin 1, sitten Masku, Koti idea, Asko ja Sotka. Siinä vaiheessa iski toivottomuus, vielä kuitenkin jatkoimme Stemmaan (jossa tylyin myyjä, Askossa paras)Ikeaan ei puoliso suostunut lähtemään. Ei löytynyt mitään. Perjantai uudet suunnitelmat, puoliso löysi Ikean mainoksesta tarjous-sängyn vain 99,- , joten sitä piti lähteä katsomaan. Ikeassa oli laitettu iso-osa sängyistä lisä aleen, joten nyt meillä tärppäsi. Ihastuin tähän sänkyyn (mutta ei käy, mihin 2m puoliso laittaa jalkansa)






No löytyi kompromissi, se 99,- sänky oli enään tänään 69,- joten mukaan vaan, mutta kuinka ollakaan eipä mahdu meidän autoon, pakko vuokrata.


Samalla totesimme,että teinimme on kaivannut uutta sänkyä, jo useamman vuoden (nukkuu siskon käytettynä ostetussa kierrätys sängyssä), joten se samalla mukaan.


Saimme Ikeassa uskomattoman hyvää palvelua, kun sähläilin niiden varastohyllyjen kanssa :)


Auto ei kallis ollut, vain 29,-, joten kaksi sänkyä kotiin kuljetettuna tuli meille maksamaan alle 250,- ja sitä pidän tosi edullisena.
Vasemmalla meidän uusi sänky ja Teinin "pinna-sänky"

1 kommentti:

PiKo kirjoitti...

"teinin" sänky on tosi makee!!! Tuollaisen olisin minäkin silloin tahtonut!

ja teidänkin peti on hieno, meillä on samansuuntaisia suunnitelmia täällä. SITKUN mutkun jaksais ja viitsisi ja ja ja... Ootetaan nyt että tuo peti lahoaa eka alta.