perjantai 20. helmikuuta 2009

Shoppailu mania iski :)

Isäntä hieman ihmettelee mitä teen nykyään koko ajan koneella :) Tietysti surffailen Huuto-netin sivuilla, ha haa! Jostain kummasta syystä etsin 44-50cm vauvan vaatteita, mistäköhän mahtaa johtua. Yksi body-setti jo ostettu ja tänään ratkeaa klo 22.30 olenko onnistunut hankkimaan "ulkoilu"-paketin, parit bodyt ja housut ratkeavat sunnuntaina. Tämä on muuten hauskaa, kunhan ei huuda vain huutamisen ilosta, vaan pitää kukkaron nyörit visusti pienellä.
Ilmoittelen kunhan olen onnistunut jotain taas "saamaan".

muoks: onnistuin saamaan talvi/ulkoilupaketin kylläkin kokoa 50/56
aika kiva paketti vaikka itse sanonkin ;)

5 kommenttia:

isomummi kirjoitti...

minä olen sitä mieltä että kun noin upeita kuteita löytyy niin nyt sitten teidän vuoro tehdä niihin sisältöä,kun ensin ne on käytetty siihen mihin tarkoitettu.

Ninpe kirjoitti...

Auts! Aikoinaan sanoin , kun "jollekin" tuli vauva-kuume, että ajattelee minkä ikäinen on silloin, kun vauva pitäisi saattaa ekalle luokalle!! en kauheasti haluaisi "viiskymmpisenä" saattaa lasta kouluun. Täytyy odottaa, että saa virallisen mummo-tittelin :)

Puuhanurkka kirjoitti...

Minä kävin tänään "suuressa kaupungissa" ja olin niin valmistautunut ostamaan ihania 44 cm vaatteita. Pettymys oli kyllä suuren suuri, kun hyllyssä "keskosvaatteet" oli vain muutama tylsä valkoinen pipo eikä paljon muuta!

Toisaalta en jaksanut kuin yhden ison kaupan könytä, jospa ensi kerralla pääsisin muihinkin liikkeisiin... Kuvittelin niin, että kyllä stockalta kaikkea saa. No, eipä saanut. Ei ollut edes montaa äitiysvaatetta.

Etsintä siis jatkuu.

PiKo kirjoitti...

vau, ompa hieno paketti!
kelleköhän mahtaa olla matkalla :D

VAU!!!!

Ninpe kirjoitti...

Puuhis: Ei ole Stocka enään kuin ennen :) H&M toimii paremmin.
Piuku: Jaa-a minneköhän on matkalla