lauantai 31. tammikuuta 2009

Optikolla ;)

Olipas tosi positiivinen käynti optikolla. Edellisestä lasien uusimisesta tuleekin kolme vuotta ja alkoi olla sellainen olo että on tuo maailma hieman alkanut "sumentua", bussien numerot pienentyä, puoli-tuttujen kasvot "vieraantuneet" ;) joten varasinpa ajan Eyenille ja siellä Tikkurilan (Vantaa) myymälään. Olen vuosia asioinut instrumentarium ketjun kanssa, mutta nyt oli aika vaihtaa. Kuulun työpaikan sairauskassaan, jonka kautta saan laseista hyvitystä 70%. Saisin hyvityksen mistä tahansa ketjuista ostetuista laseista, mutta Eyeniltä suoraan omavastuu hinnalla. Ajan varaus toimi hyvin, optikko oli ajallaan. Se mikä tästä teki "oudon"käynnin, niin oli se että optikko pisti minut kävelemään ympäri myymälää "teko" lasit päässä, tarkoituksena selvittää onko vahvuudet sopivat :) Olihan ne. Nyt vaan odotellaan 2-3 vkoa. Ehkäpä maailma on sitten hieman kirkkaampi.

3 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

Minua himottais kamalasti kans uudet lasit... Haluaisin sellaset silhuetet, missä ei oo kehyksiä ollenkaan... Maksavat vaan kuulemma hunajaa...

Ans katsoo. Kuulemma synnytyksen jälkeen vasta kannatta mennä, koska tää "kantoaika" vaikuttaa näköön.

Ninpe kirjoitti...

Piuku: Toisilla vaikuttaa, toisilla taas ei. Mä en voinut ottaa niitä "hengettömiä", kun olen tälläinen koheltaja, ne ei kestäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uusista laseista! Niiden myötä tulee ihan uusi lookki muutenkin, mikä tälleen kevään korvilla piristää erityisesti.

Mulla on kans kaks vuotta sitten hankitut mustasankaiset lukupokat, tosi kivat mutta nyt jo alkaa se mustuus ahistaa. Ja näkökään ei oo entisensä. Tahtoisin hengettömät vaihtelun vuoksi, mutta luulenpa että odotan ens syksyyn... ja mietin sitten, että oisko termiitin kanssa telmiessä parempi käyttää ihan turvalaseja vaan ;)