keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Suunnitelmissa keittiöremontti!

Tästä se alkaa, olemme haaveilleet ja puhuneet keittiö uudistamisesta jo pari vuotta, mutta nyt saimme kipinän ja asia etenee. Meillä on taloyhtiössä alkamassa saunaremontti ja siitä tulee yhtiövelkaa jokaiselle ja entistä kylpyhuoneremonttilainaakin on vielä jäljellä. Päätimme maanantaina mennä tutun pankin tädin luokse ja selvittää saisimmeko ns perusparannuslainaa, jossa olisi uusi keittiö ja molemmat yhtiölainat läjässä...Laskelmien jälkeen, meillä on mahdollisuus yhdistää asuntolainaamme kaikki tämä, joten eikun matkaan!
Laitoin heti maanantaina kolmeen keittiöfirmaan yhteydenotto pyynnön, tapaamisajankohdaksi tämän keskiviikon. Yksi soitti ja on nyt tulossa suoraan meille mittaamaan ja tekemään tarjousta, kuullostellaan mitä siitä tulee.
Tarkoitus on uusia keittiö lattiasta kattoon saakka eli ei tässä kovin halvalla päästä ja vielä kun firman pitää tehdä asia ns avaimet käteen palveluna eli suunnittelu, purku ja kasaus.. Tänään saamme varmaan tietää hieman myös aikataulusta. Jännittää!

1 kommentti:

mummeli kirjoitti...

Toivottavasti onnistutte saamaan hyvän tarjouksen, joka myös toimii. on kyllä ihanaa saada uutta keittiöön, jossa niin paljon kuitenkin aikaa kulutetaan.