keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ajattelin yrittää piristää mammalomalaista!




Pikku-Jonna tämä teksti on vartavasten rustattu sinua ajatellen, että olisi sen masun kanssa jotain tekemistä :) Tekemisen puute kuitenkin loppuu varmasti parin päivän sisällä.... Sain vihdoinkin tilattua porukoille ne college-takit, tilataan sitten vuoden päästä sullekin jos haluat. Jos vaikka laittaisin hieman höpötystä tähän, kun on vielä 9 työpäivää ennen lomaa (tällä viikolla päiviä on 6) Tuutikki tuli myös lomalta ja on kysellyt perääsi....olen väittänyt sinun olevan vielä yhtenä kappaleena, toivottavasti olet. Tzu-Tzu pääsi sitten staffille palvelu-koordinaattoriksi. Alaska ja Julle ei tule enään meille töihin, mutta pari poitsua tulee uusina :) Possu-tautiin ei ole kukaan sairastunut, mutta tavallinen räkätauti pyörii (meillä molemmat likat ja isäntä on sitä sairastaneet).


Toivottavasti kassi on pakattuna ja siellä kassissa myös siteitä ja liivin suojia, mahdollisimman mukavat housut (myös alushousut). Vaippoja saat kättäriltä, mutta käärön kotiintulo vaatteet voit valmiiksi pakata, että isäntä osaa ne tuoda sitten mukanaan, kun pääsette kotiin. Koita jaksaa ja ilmoittele itsestäsi. Olet varmaan huomannut että Rusakko on päässyt jo kotiin Jaloliinan kanssa. Halauksia!!!




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hahhah :D Kiitos kiitos! Piristit kyllä mun iltaani :)jaa, vai tuide on pari poitsuu palkannu? toivottavasti on ajatellu taas mua ja on silmäniloa tarjoilla sitten ku palaan;) sillä on kyl ollu ennen ainakin hyvä maku ;) vielä ollaan yhdessä koossa vaikkakin tänään jälleen tuntunu siltä et vois lähtö olla lähellä.. toiveajattelua? :D Kaikki tarpeelllinen on pakattuna ja viestiä tulee kyllä kun jotain uutta tapahtuu :) Tuulalle paljon terveisiä niin ku muillekkin alepalaisille! Terkuin Doris