perjantai 10. huhtikuuta 2009

Tapa viettää Pitkääperjantaita


Me menemme leffaan! Tämä on jo toinen kerta kun menemme Flamingon Finnkinoon, tästähän alkaa tulla tapa :) Edellisestä(siis ei flamingon edellinen) leffa reissusta vierähtikin jo "muutama" vuosi, pikemminkin 5-6v. Nyt siis menemme parin kuukauden sisään jo toisen kerran. Pakko mennä, siellä menee Marley & me, jonka luin kirjana (Piukulta lainassa). Toivottavasti en pety, kirja oli ainakin huippu.
Pääsiäistä kaikille tänne eksyville.
muokkausta:
Leffa oli hyvä, nenäliinoja tarvittiin. Tuli niin voimakkaasti mieleen, se kun oma koira saatettiin reilu kaksi vuotta sitten sateenkaaren toiselle puolelle.
Teinimme oli kotona sillä aikaa, kun olimme leffassa. Sanoi, että kaveri voi tulla hänen kanssa meille, ennenkuin ehdimme lähteä tuli kaksi tyttöä, hups, olimmekin vielä kotona, lähtivät ulos. No menin tupakalle parvekkeelle vähän sen jälkeen, kun olimme tulleet kotiin. Yllätys, yllätys joku muukin oli käynyt tupakalla sillä aikaa kun olimme poissa (tuhkakuppi "väärässä" paikassa), selitys: En MINÄ ole käynyt ainakaan :)

2 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

Tahtoo kuulla oliko hyvä, jotta saa pohtia hankitaako se lastenvahti vai ootetaanko dvd:n ilmestymistä!

Pitäkää lystiä!

Ninpe kirjoitti...

Piuku: Paljon puuttui kohtauksia, joitakin kaipasin(Marleyn tuhoamisista esim). Tunteisiin käyvä, hyvät nayttelijät. En ollut ainoa, jolla naama märkänä, kun tuli ulos teatterista.