keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Hoitokoira jälleen :)

Miro ja Tara
Tara


Miro ihanuus tuli jälleen "ihastuttamaan" meitä kahdeksi viikoksi, eli edessä on taas merkkailujen pesuja ja virtsan hajua ympäri kämppää. Missään toisaalla Miro ei merkkaile, kuin meillä, joten todella mukavaa..... ja ei siinä vielä kaikki. Hain Miron sunnuntaina meille ja Tara aloitti juoksun maanantaina eli mukavaa on tiedossa. Pelätään pahinta , mutta toivotaan parasta. Vapaa päivien aamuina on turha yrittää nukkua yli klo 7, kun tuo hiivatin ääliö aloittaa keskustelun häkissään, ei niin kovalla äänellä että naapurit häiriintyisivät, mutta riittävästi, jotta oma uni katkeaa... 12 päivää jäljellä... kyllä tästäkin selvitään, toivottavasti!

tiistai 11. tammikuuta 2011

Joulun ajan kuvapäivityksiä ;)


Ensin koristellaan kuusi koko porukan voimin :)
Pienet "pusuttelut" väliin! Punaisesta maidosta tehdään The joulupuuro tietenkin!
Rentouttava lukuhetki ennen joulupöytään astumista Pituusero on huomattava, kun katsoo miten tytär seisoo äidin edessä :)

-Mennään vaan keittiöön, ei ne mitään huomaa

- ei me olla täällä. sä näet väärin, eiks niin?
- eiks me saatais edes pieni pala kinkkua, pliis? Ollaan näin nätisti molemmat.





Ja eikun syömään! Huomaa puuttuva kinkku, se on vielä tulossa pöytään.

lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuosi vaihtui




Vuosi 2011 otettiin vastaan rennosti laiskotellen, sen jälkeen kun olin tullut töistä puolen seitsemän jälkeen kotiin ( oli nouto palvelu :) ). Isäntä oli laittanut salaattia lisukkeiden kanssa valmiiksi. Saunavuoro osui sopivasti klo 19, joten ei muuta kuin vanhan vuoden "paskat" pois nahoista ja syötävää ääntä kohden saunan jälkeen. Vanhempi likka toi oman nelijalkaisensa meille viettämään aatto-iltaa, kun oli menossa juhlimaan ex-työkaverinsa armeijaan lähtijäisiä. Tyttären nelijalkainen on tuttu Sanni (kuvassa pentujen kanssa), joka on ollut minulla useasti hoidossa, silloin kun kasvattaja on lomaillut etelän lämmössä, joten ei onneksi ollut mikään pentu täällä jaloissa Taran kanssa pyörimässä. Ilta meni mukavasti telkkaria töllöttäessä. Nuoripari kävi syömässä kahdeksan jälkeen nakkeja ja salaattia, olivat "bilettämässä" kaverin luona (lääkärin määräyksestä selvinpäin, onneksi)ja lähettämässä raketteja. Kävimme koirien kanssa katsastamassa puolilta öin raketteja ulkona, jonka jälkeen kotiin ja isäntä ennen yhtä nukkumaan. Minä odotin nuoret kotiin ja samalla katselin jälleen telkkaria ( en kyllä muista mitä sieltä tuli). Kahden pintaan sitten minäkin kömmin nukkumaan. Aamusta en ole saanut muuta aikaiseksi, kuin käynyt koirien kanssa ulkona, syönyt ja kutonut yhdet villasukat valmiiksi (aloitin myös yhden neuleen tekemisen koiralle ;), taito ei niin suuri kuin halu), sitten pitäisi tänään saada haettua "crosstreineri"meille, jos vaikka tulisi sille enemmän käyttöä meidän perheessä kuin edellisessä. Voisi vaikka yrittää saada painoa alas ja kuntoa ylös, ennen keväistä olkapää leikkausta.
Mutta näin raapustaen kaikille hyvää ja antoisaa, ehkä myös parempaa alkanutta vuotta 2011