keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Jalkapalloa ;)


Pakko on nyt kommentoida tämän illan jalkapallo ottelua Suomi - San Marinoa (FIFAn listoilla kaikkein huonoin maa) Ruotsi päihitti kyseisen maan 6-0, joka oli selostuksien mukaan kaikkien aikojen röykytys, mutta tänään Suomi pisti paremmaksi 8-0 :) syy miksi haluan kirjoittaa on Jari Litmanen Kuningas itse isolla K.lla. Ensimmäinen puoli aika eli 45 min aikana Suomi sai useita "hyviä" tilanteita, sattui olemaan vaan maalivahti edessä, kirjaimellisesti , joten tulos oli 1-0, toinen jakso alkoi ja Litmanen tuli kentälle (39v) 3 min ensimmäinen maali, 5 min toinen maali, mutta niitä ei Jari tehnyt vaan riitti, että hän oli kentällä. Suomen joukkue syttyi pelaamaan. Pelattiin yhden kosketuksen peliä (jota valmenta huusi koko ensimmäisen puoliajan), syötöt löysivät kohteensa, joukkue alkoi lukemaan peliä. Tottakai silläkin on osuutta asiaan, että myös vastustajat tietävät Kuninkaan vaarallisuuden, joten parhaimmillaan hänen ympärillään oli 4 pelaajaa ( silti sieltä sumpusta lähti onnistunut syöttö), joka tarkoittaa että Suomen joukkueella on kolme (3) pelaajaa ilman päällystakkia. Voin vain ihmetellä sitä, miksi Suomi ei kykene saamaan joukkueelle pelaajaa, jota kaikki kunnioittaisivat peli taitojen takia ja luottaisivat hänen taitoihinsa. Ei Litmanen omaa muuta erityistaitoa, kuin sen että hän ENNAKOI kaiken mahdollisen vastustajan ja omien pelaajien kulkusuunnista eli hän toimii niinkuin vain ÄITI toimii pienien lasten kanssa koko päivän ajan. (onhan hänellä itselläänkin pieni lapsi)
Jos tähän Litmanen päättää uransa maajoukkueessa, niin kiitos ja kumarrus, olet tehnyt kaikkesi, mitä yksi mies voi tehdä. Voimme vain kaikki kunnioittaa tätä "lasi-nilkkaa", joka on kaikkien loukkaantumisten jälkeen näinkin hyvässä kunnossa.

Eli mitä tästä kaikesta voimme päätellä muutakuin, että miesten joukkueeseen tarvitaan nainen johtamaan peliä :)

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Perjantai tuli ja meni

Eli siis kävin Ortopedian kirurgille näyttämässä olkapäätäni.... 3.12 varjoaine magneettikuvaukseen ja sitten 10.12 toiselle ortopedille (sellainen joka leikkaa Peijaksessa). Sairaslomaa en saanut, mutta työkuva on saatava sellaiseksi, ettei nostella mitään joka on olkapäiden yläpuolella ja painoa ei saa olla kovinkaan paljoa. Jos olisi laittanut sairaslomalle, niin se olisi ollut sinne joulukuun 10 päivään saakka, ei kuulemma lyhyemmästä ole hyötyä. Sunnuntaina minulla olisi ollut työpäivä, mutta pomoni suuressa viisaudessa ehdotti, että pidän vielä lepopäivän tämänkin päivän, tasoitellaan nämä tunnit sitten toisaalle. Panacodia syön 3-4 tablettia päivässä, joten mukava "pöhnä"on päällä ;) No nyt sitten maanantaina ja tiistaina ilta-vuoroon ja keskiviikko vapaata, eiköhän tällainen pehmeä lasku ole ihan hyväksi. Että näin täällä.