torstai 28. lokakuuta 2010

Kesälomat todellakin jo ohi :(

Täällä on ollut viime aikoina hiljaista, en ole vaan jaksanut yksinkertaisesti laittaa tänne mitään. Tuntuu kuin kesälomasta olisi jo ikuisuus, vaikka vain kuukausi on mennyt. Töissä on pitänyt mennä tuli hanurin alla, joten olkapäät sanovat työsopimusta irti. Jouduin siirtämään alunperin syyskuun alussa ollutta ortobedin aikaa lähes lokakuun loppuun, sitten päättivät Peijaksesta vielä siirtää sitä marraskuun puolelle. Odotan kuin kuuta nousevaa ensi viikon perjantaita, silloin olisi se aika (toivottavasti). Töissä on onneksi porukka tajunnut ja oikeasti ymmärtänyt, ettei tämä akka toistaiseksi nostele mitään hiemankaan painavaa (eikä myöskään mitään kevyttä pään yläpuolelle). Olen todennut, että kyllä meidänkin kaupasta kevyitäkin hommia löytyy, jos pääsee päältä valitsemaan :). Säälittää (sääli on kyllä sairautta) kylläkin nyt muita, kun he nostelevat minunkin puolesta tavaroita.
Jos jotain positiivistä hakee tästä kuukaudesta, on se että sunnuntaina on vihoviimeinen hieronta koulupäivä, sitten on enään edessä lopputentti ja näyttökoe. Koko koulun aikan minun piti hieroa 40 koiraa ja mieluiten kaksi kertaa sama nelijalkainen.... hieman on mennyt yli: nyt on kasassa 65 koiraa ja muutamaa (n. 10 koiraa)olen hieronut 4-8 kertaa. On selvästi tullut suosikkeja sekä inhokkeja... on vilkkaita, ärhäköitä ja alistuvia eli kaikkea mahdollista mitä mahtuu 4,5 kg cihun ja 55 kg berhandilaisen väliin. Ehdoton suosikkini on Jaska, Amerikan pitt bull terrieri red nose,tämä 29 kg 1,5v täyttä lihasta oleva uros pakkaus rakastaa hierontaa ja siinä samassa minuakin ;)lempiharrastuksiin kuuluu autonrenkaan vetäminen valjaissa ja mieluiten mäkeä ylös.
Käyn edelleen Porttipuiston Mustissa&Mirrissä tekemässä näitä hierontoja(toistaiseksi erittäin vähän olkapäiden takia)
Eli tässä hieman päivitystä.

perjantai 1. lokakuuta 2010

Taas kotona ja taas kuvia ;)

Eli tällä kertaa oli kohteemme Ikaalinen.... ja siellä kylpylän yhteydessä oleva hotelli TermeHissillä pääsimme vain kuudenteen kerrokseen, joten onneksi emme ole niitä kaikista huonompi jalkaisia :)
Mutta maisema kuittasi kaiken vaivan.
Lisää kuvia myöhemmin.