tiistai 21. syyskuuta 2010

Kuva satoa reissusta

Heittelin näitä kuvia miten sattuu tähän, mutta hieman selittäen... Lindokselta upeita kalliokuvia ja korkealta otettuna.
Keräilin ihania sileitä kiviä monena iltana, kun olimme katsomassa auringonlaskua.








Ilyassoksen (8 km Rhodoksen keskustaan)vilkkain/ainoa liikennevalo risteys, suoraan hotellimme kohdalla ja maailman paras fast food/burgeri paikka (Mike`s)




Ei ihme jos kilot lisääntyvät loma aikaan ;) Näitä jäätelöannoksia söimme lähes joka ilta ja aina eri paikassa.





lauantai 4. syyskuuta 2010

LOMALLE/A!


No nyt se kaivattu on alkanut. Tänään oli koulua jonka aluksi oli harjoitus tehtävä kirjallisena loppukoetta varten....rimaa hipoen olisi voinut mennä läpi :) joten toivossa on, että saatan valmistua eläintenhierojaksi 18.12, eletään toivossa. Nuorempi likka pakkasi tavaransa (1 matkalaukku, 1 lentolaukku ja 3 erilaista kassia) ja siirtyi siskon hoiviin viikoksi. Pieni selitys kassi määrään voi auttaa, neidillä on kahden (2) päivän leirikoulu ensi viikolla ja kuulemma pitää olla vaatteissa valinnan varaa. Koiran vien kasvattajalle yhdeksän pintaan, ja yritän tässä pikkuhiljaa saaada itselle tavarat matkalaukkuun. Lähtö olisi tuossa puolen neljän pintaan.Rhodokselle on luvattu + 30-35 astetta koko viikoksi, joten siellä ainakin tarkenee. Lisää sitten kun olemme tulleet viikon päästä kotiin. Hei hei!