keskiviikko 25. elokuuta 2010

Aamukamman aika ;)

Laskeskelin tuossa aamuja kesäloman alkuun ja totesin ettei aivan kamalasti enään ole päiviä jäljellä... yhdeksän "herätystä" olisi vielä jäljellä. Eli ensimmäinen ns lomapäivä on 4.9 vaikka silloin minulla on koulupäivä 8-16, mutta eihän sitä lasketa työpäiväksi. 5.9 aamulla suuntaamme noin kolmen aikoihin nenän kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää (huom. minä käytän "vanhaa" nimeä, VANTAA pitää siinä lukea) josta viiden jälkeen lähtee kone kohti Kreikan saaristoa ja aurinkoa (toivottavasti ei kamalasti sada koko viikkoa).

lauantai 21. elokuuta 2010

Jalkapalloa katsomassa :)


Pakko on tänne laittaa, kävimme isännän kanssa katsomassa 00-02 syntyneiden tyttöjen jalkapalloturnausta tuossa viereisessä urheilupuistossa.... kyllä ne tytöt oli sitten pieniä, ja kyllä siitä on aikaa kun meidän likat olivat samankokoisia futareita :) Kannatimme peräti 4€ edestä paikallista jalkapallo toimintaa, eli 2 x kahvi = 2.00€ ja arpa jolla voitin kylmägeeliä toisen 2.00€.

Kyllä on nykyään hyvät pelipaikat. Oli oikein nurmella pelattava turnaus ja historiamme tuntien katselimme Koips.n pelejä.

lauantai 14. elokuuta 2010

Taran kaverit ;)






Ajattelin laittaa Taran kavereista kuvat tänne :) Ovat niin mahdottoman "liikunnallisia" puistossa. Meidän akkahan on aina vihannut toisia narttukoiria, mutta nämä kolme Titta, Lulu ja Iitu ovat jostain kumman syystä saaneet armon Taran silmissä.

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kuva saastetta :)

Hieno uusi käyntikorttini, tulevaisuutta varten :)
Tara ja Miro kiilusilminä kerrankin vierekkäin :)








Hymyilevä Tara! Ja toisessa kuvassa miettivä Miro.

Hikeä pukkaa!

Onneksi on ollut vapaa viikoloppu, kun oli vain hieronnassakin yksi koira. Lauantaina heitin isännän kanssa vanhemman likan kentälle, kun lähti kolmeksi viikoksi kummi-setänsä luokse Malagaan Espanjaan.. On se hyvä kun on nykyään tämä blogi maailma, niin voi seurata tyttären touhuilua siellä maailmalla. Kiitettävän hyvin on alkanut päivityksiä tulemaan Fanaattista blogiin. Laskeskelen tässä epätoivoisena kuinka monta koiran "pissatus" lenkkiä on vielä jäljellä, kun tiistai iltana saan näistä kahdesta ylimääräisestä luopua. Kaikki menee muuten hyvin, mutta se pihalle lähtö.... kolme yliaktiivista koiraa paukasee yhtä aikaa ovesta. Ohjehan on, ihminen ensin, mutta mutta.... enhän minä jaksa komentaa kokoajan eli omaa syytä. Se on varmaan sitten keskiviikkona ,kun alkaa mattojen ja verhojen pesu (saa ne merkkaus jäljet/hajut pois), onneksi on kesä aika, niin on kokoajan ovet auki, niin ei pääse kamalasti käymään haju nenää/silmiin :) On se ihanan paljon helpompaa ensiviikon työssä käynti, kun ei tarvitse mennä julkisilla vaan pääsen AUTOLLA kulkemaa, tässä taas hyöty siitä että tytär on reisussa :) Eipä tähän muuta.

torstai 5. elokuuta 2010

21 päivää kesäloman alkuun ;)

Siis todellakin kesälomani on vasta syyskuussa miehen työasioiden vuoksi. Pidin kesäkuussa viikon "lomaa" oli kylläkin kouluviikonloppu eli 5 päivää tuli lomailtua. Nyt olisi jäljellä kolme viikkoa, joka sekin jakaantuu työasioiden vuoksi kahteen osaan. Ensin olen lomalla viikon, lähdemme isännän kanssa kahdestaan Rhodokselle viikoksi 5.9 ja palaan viikoksi töihin 13.9. Meillä on henkilöstökoulutusta ja pankki-asioita töissä. Sitten jään lomalle uudestaan 20.9 tälle ensimmäiselle viikolle ei ole vielä ohjelmaa, mutta toiselle viikolle sain ammattiliiton kautta varattua Ikaalisista kattohuoneiston Hotelli Termestä (omalla saunalla)27.9-1.10 ma-pe, tämä loma-osake pitää sisällään 8 kpl kylpylä lippuja :) ei muuta kuin likoamaan porealtasiin. Sunnuntaina 3.10 olen lupautunut Chow chow etelä-Suomen yhdistyksen syyspäiville hieromaan koiria kurssikaverini kanssa. Tällä viikolla myös selvisi, että kouluni lopputentit on 18-19.12 lauantaina aamulla teoriakoe ja ilta-päivällä jatkuen sunnuntaille käytännön hieronta näyte. Mutta nyt vain odottamaan loman alkua.....