lauantai 19. syyskuuta 2009

Kotona ollaan!







Väsyttävä, vaan kuitenkin niin mukava reissu on takana. Laittelen myöhemmin kuvia enemmän, mutta tässä maistiaisia.

maanantai 14. syyskuuta 2009

Lomalla!

Vihdoinkin alkoi odotettu viimeinen viikko kesälomaa. Aurinko paistaa lämmintä keittiön mittarissa 23.4 ast. Yöllä hain kentältä Rhodokselta tulleen flunssaisen puolison kotiin, silloin oli lämmintä vain 10 ast. Rhodoksella oli satanut vettä kunnolla kahtena päivänä ja yhtenä yönä. Lääkärille oli joutunut isäntä menemään, kun oli ollut niin tukossa. Huomenna lähden Kuusamoon ja palaan sieltä perjantaina. Ajatuksena on juoruilla, juoruilla ja parantaa maailmaa ystäväni kanssa. Uskottavasti saunomme ja jos uskallan, niin voi olla että käyn jopa uimassa. Yritän ottaa kuvia kännykällä, kun muuta kameraa minulla ei ole (ellei Jonna lainaa :) omaansa)
Joten hiljaista tulee täällä olemaan tällä viikolla. Hauskaa syksyistä viikkoa kaikille.

torstai 10. syyskuuta 2009

Odotus ohi :)







Hei Doris/ uusi ÄITI!!!!

Nyt se on ohi. Onnittelut tätäkin kautta pienestä prinsessasta. Soitellaan, halauksia!

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Doris, Doris





Tähän voisi jatkaa: sä veit mun sydämeni :) Vaihtaisin kyllä sydämeni sanaan ajatukseni.
Naamakirjan päivityksen mukaan olet edelleen yhtenä kappaleena.... lupasit kyllä ilmoitella jos lähdet. Tiedän tunteesi, päivät ovat pidemmät kuin koskaan, pitää todella paikkansa, että odottavan aika on PITKÄ! Minulla oli toinen 11 pvä ja toinen 15 pvä yli. Koita jaksaa, yksikään ei ole sisälle jäänyt. On se kotona kuitenkin mukavampi katsoa se BB.n häätö, niinhän olit suunnitellut eli ensi yönä olisi hyvä hetki lähteä :) Tai odota sitten vielä viikko, niin selviää seuraava lähtijä talosta.

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ajattelin yrittää piristää mammalomalaista!




Pikku-Jonna tämä teksti on vartavasten rustattu sinua ajatellen, että olisi sen masun kanssa jotain tekemistä :) Tekemisen puute kuitenkin loppuu varmasti parin päivän sisällä.... Sain vihdoinkin tilattua porukoille ne college-takit, tilataan sitten vuoden päästä sullekin jos haluat. Jos vaikka laittaisin hieman höpötystä tähän, kun on vielä 9 työpäivää ennen lomaa (tällä viikolla päiviä on 6) Tuutikki tuli myös lomalta ja on kysellyt perääsi....olen väittänyt sinun olevan vielä yhtenä kappaleena, toivottavasti olet. Tzu-Tzu pääsi sitten staffille palvelu-koordinaattoriksi. Alaska ja Julle ei tule enään meille töihin, mutta pari poitsua tulee uusina :) Possu-tautiin ei ole kukaan sairastunut, mutta tavallinen räkätauti pyörii (meillä molemmat likat ja isäntä on sitä sairastaneet).


Toivottavasti kassi on pakattuna ja siellä kassissa myös siteitä ja liivin suojia, mahdollisimman mukavat housut (myös alushousut). Vaippoja saat kättäriltä, mutta käärön kotiintulo vaatteet voit valmiiksi pakata, että isäntä osaa ne tuoda sitten mukanaan, kun pääsette kotiin. Koita jaksaa ja ilmoittele itsestäsi. Olet varmaan huomannut että Rusakko on päässyt jo kotiin Jaloliinan kanssa. Halauksia!!!