tiistai 25. elokuuta 2009

"Kesälomaa"ja nöf nöffiä odotellessa.




Sain tänään vihdoinkin hoidettua lentoliput välille Kuusamo-Helsinki-Kuusamo. Tarkoitus on lähteä tapaamaan ystävääni ja näkemään ensimmäisen kerran kummi-poikaani.
Ainoa asia joka voi vielä lähdön "pilata" on sairastuminen.
Kävin tänään nuoremman likan kanssa terkkarissa hakemassa flunssa lääkkeitä ja kuunteluttamassa tytön keuhkot. Diagnoosiksi tuli tavallinen flunssa, mutta varauksella.... nöf, nöfiä varten on labralähete valmiina. Oli outoa mennä terkkarille ja lukea ensin ohjeita, jotta sai tietää minne ottaa numero lapun.VAIHTOEHTO 1: Influenssa epäilyyn: 1. Korkea kuume 2. Edes yksi näistä kolmesta: yskä, nuha ja hengenahdistus. hmmmm..... kohta yksi EI on vain pientä lämpöä, kohta kaksi KAIKKI löytyy, siis otanko numeron sinne vai en? En ottanut, kun kohta 1 ei osunut ja uponnut. VAIHTOEHTO 2, 3, 4 ja 5Tiimi B, Tiimi C, Tiimi A poissa käytöstä ja sitten vielä vaihtoehtona Päivystys. Valitsimme numeron 5 ja odotus aikaa tuli 2h 15min. Pääsimme sentään lääkärille.

lauantai 1. elokuuta 2009

Taas koirista


Kuvissa Jonna ja Aina"-Ilona"

Lauantai 25.7 Tara oli näyttelyssä ja tuloksena EH, Anu oli jälleen hoitamassa kyseistä hommaa. Kävimme Jonna kanssa hakemassa sitten koiraa ja Jonnan autoa (oli myös kyläilemässä Anun luona) päivällä töitten jälkeen ja näimme taas Otavan tähtistöstä ns.kotona vielä olevat Miro jr.n eli Junnun ja Ainan.

Tallinan reissun kuva satoa




Vai pitäisikö sanoa sadetta :) Mehän olimme suunnitelleet, että nautimme upean aamiaisen laivalla.....no se oli onneksi vain suunnitelma. Laiva oli niin täysi, että jonotimme jopa 20min kahvilaan, josta saimme sämpylät aamupalaksi ja uusi suunnitelma käyttöön, syömme sitten kotiinpäin tullessa laivalla"vähän" kalliimman lounaan, eipä onnistunut sekään. Laivan saavuttua Tallinaan päätimme mennä paikalliseen mäkkäriin, sieltä sai sentään ruokaa (mitä nyt kerjäläismummo tyhjensi roskiksista muiden jättämiä ruokia, eikä henkilökunta välittänyt ollenkaan). Sadettahan piisasi, laitan tähän kokoelman kauniista pilvistä, jotka antoivat kuuroja (pilvet ovat oikeasti mielestäni kauniita)


(tällaiseen perhepyörään törmäsimme vanhassa kaupungissa, huomaa sadeasut)
(laivankannella sentään välillä paistoi, eikä ollut kylmä)
Kommelluksiahan sattui koko reissun, mutta ei se mitään pääasia oli, että meillä oli oikeasti MUKAVAA!