perjantai 27. helmikuuta 2009

Oltiin kyläilemässä :)

On se kumma juttu, kun "veri" vetää kyläilemään. Minä joka olen NIIN mukavuuden haluinen, eli kun pääsen töistä kotiin, niin sieltä en lähde kuin pakolla kauppaan ja koiran kanssa lenkille. Jostain kumman syystä (mistäköhän) taas eilen torstaina nenä kääntyi kohti kättäriä, hmm.

Kummi-tyttö ja Kummi-täti "kassi-Almoina" (välissä muovikassi)
Kyllä serkuksissa on samaa näköä kun tarkasti katsoo

Haaveileva serkku ;) muoks: Haaveleva KUMMI-TÄTI
Tuntuu hulluta katsoa, kun omalla lapsella on vauva sylissä.

maanantai 23. helmikuuta 2009

Ihme!


Sydämeni osuman sai....

10 varvasta, 10 pitkää sormea, pienen pieni pylly, mutru suu uskomattomin ilmein, sinisten silmien katse, niin tarkka. Pienen kropan kaareutuminen, kun kovasti haukotuttaa ja pitää venytellä. Ei enään puolitoista kiloa, vaan jo reilusti sen yli.

perjantai 20. helmikuuta 2009

Shoppailu mania iski :)

Isäntä hieman ihmettelee mitä teen nykyään koko ajan koneella :) Tietysti surffailen Huuto-netin sivuilla, ha haa! Jostain kummasta syystä etsin 44-50cm vauvan vaatteita, mistäköhän mahtaa johtua. Yksi body-setti jo ostettu ja tänään ratkeaa klo 22.30 olenko onnistunut hankkimaan "ulkoilu"-paketin, parit bodyt ja housut ratkeavat sunnuntaina. Tämä on muuten hauskaa, kunhan ei huuda vain huutamisen ilosta, vaan pitää kukkaron nyörit visusti pienellä.
Ilmoittelen kunhan olen onnistunut jotain taas "saamaan".

muoks: onnistuin saamaan talvi/ulkoilupaketin kylläkin kokoa 50/56
aika kiva paketti vaikka itse sanonkin ;)

tiistai 17. helmikuuta 2009

Väsyttääää


En ole mikään aamu ihminen, siis en nuku kuitenkaan edes vapaa päivinä klo 8.30 pitempään (vanhan selkä ei kestä pitkään paikalla oloa). Pomoni on tämän viikon talvilomalla, joten joka aamu on herätys n klo 5.00 viimeistään. Iltaisin en "osaa" mennä ajoissa nukkumaan, kun paha tapani on olla viimeisenä hereillä (n. klo 23.30). Yksi syy miksi valvon on puolisoni kuorsaus, joka alkaa HETI kun hän laittaa pään tyynyyn ja rauhoittuu hieman noin tunnin päästä. Asiaa on yrittetty hoitaa jopa leikkauksella (ei paras mahdollinen tulos). Odotan kuin kuuta nousevaa viikonloppua ahh saan nukkua. Ihanaa purnata tällaisista asioista, kun muut asiat alkavat sujua "omalla painolla" eli pikku-äijä taistelee jo ihan hyvin ;) Taitaa olla lähipäivä muutto edessä. Kivaa on se, että uusi osoite on lähellä n 700m työpaikaltani, arvatkaa vaan kuka käy siellä kyläilemässä? Nyt yritän epätoivoisesti pysyä hereillä, jotta karvainen (lähes karvaton) kaverimme pääsee lenkille Salkkareiden jälkeen. JOtain positiivista sentään on: ulkona ei sada vettä :)

maanantai 9. helmikuuta 2009

Pieni mies

Jukka Kuoppamäki teki ihan oikea sanat:

Pieni mies sinä naurat aina niin
Pieni mies unohdu et kyyneliin
Pieni mies sua kauan odotin
Pieni mies sinut viimein omistin
Pieni mies sinun katson kasvavan
Pieni mies näen päivän koittavan
Pieni mies jolloin seuraani sut saan
Pieni mies rinnalleni kulkemaan
Pieni mies sitä vielä tiedä et
Pieni mies miten paljon merkitset

Pieni mies olet tärkein päällä maan

Pieni mies maailmain saat kukkimaan
(kuva googlesta)

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Nyt olen ISO-TÄTI :)


Niinkuin moni tietääkin jo, Sintti on tullut meidän kaikkien elämään.Aikaisessahan hän oli, mutta viis siitä. Meillä toisilla kun tuppaa olemaan hieman "kiirus" katsomaan tätä maailmaa.
Kuinka niin pieni voikaan mullistaa kaikkien läheisten elämän, tuntuu uskomattomalta. Kuinka paljon sydämeen mahtuukaan rakkautta, vaikka en edes ole tavannut. Edesmennyt sisareni ei päässyt nauttimaan täällä mummon tehtävistä, mutta yritän kovasti häntä tuurata.
Voi vain sanoa:
Onnea ja iloa tuli melkein puolitoista kiloa :)

torstai 5. helmikuuta 2009

Aina ei voi veikata oikein

Bussin aikataulu pitää harvoin täysin paikkansa. Vaikka olet suunnitellut asiat niin, että ne pitäisivät. Myöskään vauvat eivät tule aikataulun mukaan, toiset paljon aikaisemmin, omalla kohdalla molemmat 15 vrk yli aikaa. Ollaan kuulolla. Mennään päivä kerrallaan. Tämä teksti ei varmaan avaudu kenellekään, ainakaan helpolla. Lisää tulee ajan kanssa.