lauantai 29. marraskuuta 2008

Liian myöhään tai liian aikaisin!


On todettu ettei ihminen ole koskaan tyytyväinen. Milloin on kiharat hiukset, kun muoti sanoo, että pitäisi olla suorat. Milloin on liian "lihava", milloin liian laiha. Lunta on liikaa, tai sitä ei ole ollenkaan. Sataa vettä, on kuivuutta. Hellettä liikaakin ;) tai lapaset heinäkuussa kädessä.

Tähän marmatukseen/urputukseen on syynä se, että Taran juoksu alkoi liian aikaisin, jotta olisi voitu astuttaa tästä juoksusta. Liian myöhään, yleensä välijuoksu tulee 6 kk pennuista ja normaalit siitä 4-6kk. Taralla pennuista 8 kk ja seuraavat juoksut tulee todennäköisesti noin vuoden päästä. Tarkoitus olisi saada tehtyä vielä yhdet (siis toiset) pennut, niin kauan kun äitee olisi vielä nuori ja vetreä :)

Kuvassa Tara-äiti, Luka ja Iiris

maanantai 24. marraskuuta 2008

"Lomailua"


Ahhhhh, isäntä ja koira lähtivät alku viikoksi "mökkeilemään", joten meidän akka porukka "lomailee". Tuppaa olemaan niin, että kun kissa (isäntä) on poissa, niin hiiret (talon naisväki) hyppii pöydällä. Saattaapi jäädä nuo kotihommat hieman retuperälle :)

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Koiramme osaa olla kuvauksellinen :)

Minä niiiiiiiin rakastan Jondyä
Onks tyyny hyvin ja näkyyks hampaat?

Ei ole reikiä, katso vaikka


En ole mitään tehnyt, olen vain täällä ollut. Älä häiritse.



Näin hyvin meillä ollaan kuvattavana ;)

TALVI!!!!!

Ikkunasta kuvattu
Ikkunasta kuvattu

Tara tutustumassa lumeen!


Ihanaa, vielä vaan jatkuu tämä keli. Okei on kyllä luvattu ensiviikon puolivälissä, jo lauhaa. Tässä hieman kuvakollaasia.

perjantai 21. marraskuuta 2008

Rati riti rallaa


Ihanaa on pakkasta ja "lunta" ja se on pysynyt jo toista päivää.... Toivottavsti kestäisi edes viikonlopun yli, kun kerrankin on vapaata.

Ihanaa, jos vaikka se talvi tulisi, voisi pukea lämmintä päälle ja nautiskella ulkoilusta koiran kanssa.

torstai 20. marraskuuta 2008

Hampaat kunnossa :)







No, niin nyt se on ohi, ainakin puoleksi vuodeksi. Edellisen kerran on hampaani tarkistettu kunnolla noin 14 vuotta sitten, odottaessani nuorempaa tytärtä, joten jo oli aikakin. Varasin ajan Tikkurilan asematien hammaslääkäreiltä ja siellä Hilla- lääkärille. Ihana nuori hammaslääkäri, joka ymmärtää pelkäävää asiakasta. Käyntejä tuli vain kolme ja laskua minulle alle 180 €( työpaikan sairauskassalle laskua noin 500 €) Kolme tavallista paikkausta, yksi paha lohkeama ja paljon hammaskiveä. Näiden lisäksi koko leukaluun tarkistus ja useampia röntgenkuvia. Olen siitä kummallinen tapaus, ettei minua saa puuduttaa, se SATTUU enemmän kuin poraaminen :)



Sovimme tapaamisesta keväällä uudelleen hammaskivien tarkistuksen yhteydessä. Suosittelen hoitamaan omat hampaat kuntoon, niin kauan kun niitä on.

maanantai 17. marraskuuta 2008

No niin, niistä autokaupoista!


Jippii tehtävä on todellakin suoritettu. Olen itse asiakaspalvelussa, joten taisin olla "hieman" ronkeli palvelun suhteen. Menimme puolisoni kanssa liikkeeseen ja heti nuori nainen "pyöreän" pöydän takaa tervehti, siitä + pisteitä. Olin saanut ohjeeksi olla "passiivinen" ja antaa myyjän tentata. Kyseinen asia voi hieman aiheuttaa ongelmia, olen "hieman" puheliasta sorttia... No, löysimme mieleisen auton, mutta missä myyjä??? Hieman alle eläke-ikää oleva mieshenkilö lähestyi meitä kysyen: - Voinko auttaa? Oiken meni, mutta mistä hiivatista tiedän, että hän on myyjä? Ulkovaatteet päällä ja ei nimilappua edes takin alla, hmmm.. Kerroin tulleeni katsomaan Astraa, mutta näin minulle oudon auton, joka kiinnostaisi. Johon myyjä totesi olevansa kyseistä autoa Suomessa eniten myynyt... Ei kiinostanut meidän auton käyttötarkoitus, ei harrastukset saati sitten ajokilometrit. Yritä siinä olla sitten flekmaattinen ja olla tyrkyttämättä niitä tietoja, hoh hoijaa! Kyllä oli isännällä hauskaa, kun hän ei saanut kommentoida. Myyjä yritti epätoivoisesti hänelle markkinoida. Ei tainnut myyjä tajuta,että nainen oli kaupan tekijänä ei MIES. Ei meinannut löytyä edes koe-ajoon autoa, joka oli ehdottomasti tehtävä. Karsean tinkaamisen jälkeen saimme hallissa ( siis näytteillä oleva) olevan auton koe-ajoon, irto kilvillä. Auto oli HAUSKA, mutta ei myyjä, toisen tyyppinen myyjä olisi onnistunut meille, jopa auton myymään, mutta ei tämä. Auto oli Opel Minerva , väri musta , sekä tummennetut ikkunat.

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Tehtävä: Osta auto, arvioi myyjän toiminta.


Jee pääsin "sokko" ostajaksi autokauppaan. Laitan myyjän "ammatti" taidosta kuvauksia, kunhan tämä viikko on ohi. Tällä viikolla ympäri Suomea tehdään näitä "ostoksia", joten hys hys vielä. Korvaus oli tehdystä työstä ihan OK, mutta vatsa puruja se ei korvannut.....

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Isänpäivän lounas :)

Ahh, ihanaa.
Mikä sen parempaa, kuin hyvää ruokaa näin pyhäpäivän ratoksi. Meillä oli tarjolla kunnon pippuripihvit kermaperunoiden ja salaatin kera ja jälkiruoaksi Frödingen kakkuja (todellakin monikossa). Jälkiruoan jälkiruoaksi lähdemme katsomaan lätkä matsia Suomi - Ruotsi Hartwall Areenalle, liput osti vanhempi tyttäristä.

tiistai 4. marraskuuta 2008

Helposti resepejä






Laitan tähän pari hyvää/helppoa resepti maailmaa, josta löytyy ohjeet melkein mihin vain.

Ehkä tällaisiakin kakku-ohjeita sieltä löytyy!

Yhteishyvän ruokamaailma on helppokäyttää ja hyvä hakukone.



Toinen hyvä on Kotikokki rekisteröitymällä voi jakaa myös omia reseptejä. Hyvä keskustelu palsta.

maanantai 3. marraskuuta 2008

Siis harjoitellaan

Hei mullakin on aivan selvästi SARVET sen maapallon päällä, kokeillaan Piuku Mä osaan jeeeeee!
Ei sen nuoremman kotiin tulon kanssa niin hankalaa ole vaan tuon esikoisen, kun se on töissä ;)

Sain haasteen :)

Ähh, kääk, hmm ja vielä ai, mullako jotain omituisuuksia :)
Eli sain haasteen Pikulta http://www.vinkea.blogspot.com/ ( en osaa linkittää), kyllä vielä opin..


Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Okei tästä alkaa:
1. Tyypillinen monille, luen Hesarin AINA takaata päin, mutta muut lehdet oikein päin.
2. En voi mennä nukkumaan, ennenkuin kaikki ovat olleet nukkumassa min 30 min. (kiva mennä aamuvuoroon)
3. Lähtiessäni ulos pistän aina tupakaksi ( vaikka olisin käynyt vasta, ei välttämättä omituinen tapa, mutta ainakin paha sellainen)
4. Pelaan aina kännykällä pokeria bussissa
5. Vapaa päivänä EI käytetä rintsikoita

Haastan muita kun keksin ketä.......

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Täältä saan tarpeelista ja tarpeetonta tietoa!







Kuvassa meidän lämmönhakuinen sohvanvaltaaja !



Tällä sivustolla käyn joka päivä, joskus useammankin kerran. Olen oppinut tuntemaan nimimerkkien takana olevia henkilöitä. Uutena "käppänä" ihmisenä saan paljon neuvoja ja vertaistuki palvelua :) Kääpiöpinsereiden foorumi käykää tutustumassa.